DomovVýživaVýživové doplnkyMenActive - Skvelý pomocník pri tvorbe testosterónu (recenzia)

MenActive – Skvelý pomocník pri tvorbe testosterónu (recenzia)

Kompletnú starostlivosť o množstvo testosterónu v tele predstavuje výživový doplnok s názvom MenActive.

K hlavným funkciám prípravku sa zaraďuje vytváranie ideálnej úrovne prírodnej dávky testosterónu v tele, podpora  hormónov a vitálnosti do každého dňa.

Čo to je?

MenActive je ucelený doplnok výživy vo forme kapsúl predovšetkým pre mužov vo vyššom veku.

Prípravok upravuje úroveň testosterónu v organizme (podporuje jeho optimálnu úroveň v tele).

Jedinečnosť prípravku spočíva v jeho zložení – tvorí ho viacero činných prírodných látok v 1 produkte, konkrétne Kotvičník zemný, Ženšen pravý, Senovka grécka, L-karnitín (+ 2 ďalšie jeho formyacetyl L-karnitín a propionyl L-karnitín), Vitamín B6 a Zinok.

Prípravok pomáha okrem podpory tvorby testosterónu aj tvorbe hormónov, podporuje tiež tvorbu energie a súčasne aj vitálnosti.    

Účinky

  • Svojím zložením napomáha udržiavaniu ideálnej (prirodzenej) hladiny testosterónu v tele
  • Podporuje intímne (sexuálne) zdravie a životnú silu (vitálnosť)
  • Zlepšuje celkovú činnosť pohlavných orgánov
  • Pôsobí preventívne proti únave a vyčerpanosti vo vyššom veku

Zloženie prípravku MenActive

MenActive je účinný výživový doplnok stravy, ktorý má jedinečné prírodné zloženie. Jeho vplyvy priaznivo pôsobia na mužské telo (predovšetkým na partie, ktoré sme vyššie v recenzii uviedli).

Zloženie prípravku tvorí 8 hlavných činných prírodných látok (rastliniek).

Kotvičník zemný

Prvou rastlinkou z nich je známa čínska respektíve japonská rastlinka Kotvičník zemný (lat. Tribulus terrestris), ktorá má priaznivé účinky predovšetkým na celé pohlavné ústrojenstvo a činnosť hormónov.

Zvyšuje tiež imunitu organizmu a celkovú telesnú a duševnú silu (energiu).

Je vyhľadávanou látkou u všetkých športovcov, ktorí radi budujú svoje telo a svalstvo, pretože svojimi účinkami napomáha prirodzenému rastu svalstva. Viac o kotvičníku zemnom…

Ženše pravý

Ženšen pravý (lat. Panax ginseng) respektíve výťažok z tejto čínskej rastlinky, známy pod menom „Všehoj ázijský“, sa taktiež nachádza vo výživovom produkte. Ako už zo samotného názvu „všehoj“ vyplýva, táto rastlinka lieči takmer všetko.

V súčasnej dobe je pre svoje pestré a bohaté priaznivé účinky rozšírená aj v našich končinách.

Ženšen je už dlhé stáročia (poznali ho už aj naši predkovia) spájaný s podporou vitálnosti a intímneho respektíve sexuálneho zdravia.

Obmedzuje pocity vyčerpanosti a malátnosti a na druhej strane podporuje aj obranyshopnosť organizumu a cirkuláciu krvi v krvnom obehu.

Senovka grécka

Senovka grécka (lat. Trigonella foenum – graecum) a výťažok z tejto rastlinky (známa aj pod menom „pískavica“) zlepšuje látkovú premenu lipidov (zmes vo vode nerozpustných organických látok, predovšetkým esterov) v organizme.

Práve lipidy tvoria hlavnú energetickú rezervu každého tela (organizmu).

Telo z nich čerpá, ak nemá možnosť čerpať energiu z potravy.

Rastlinka má vysoký obsah sterolov, éterických olejov a proteínov.

Okrem toho pozitívne upravuje aj cukor v krvnom obehu a tiež aj hladinu zlého cholesterolu. Keďže ide o silnejší antioxidant, ochraňuje bunky v tele pred škodlivými vplyvmi voľne dostupných nezdravých látok. V neposlednom rade priaznivo ovplyvňuje celý tráviaci systém. Viac o senovke gréckej…

CENA

menactive jedno balenie na testosteron

1 balenie
60 kapsúl
 Pri 2 baleniach DOPRAVA ZDARMA

od 11,99€

L-karnitín

Ďalšou veľmi prospešnou látkou v zložení výživového doplnku je aminokyselina L-karnitín (spojenie 2 významných aminokyselín metionínu a lyzínu).

Pravdou je, že ľudské telo si dokáže isté dávky tejto aminokyseliny vytvárať svojpomocne a tiež aj pretvárať samotné druhy jednej aminokyseliny na druhú.

No vo väčšine prípadov sú tieto dávky veľmi nízke a je potrebné telu pomôcť vhodným prísunom L-karnitínu respektíve acetyl L-karnitínu a propionyl L-karnitínu (ďalších 2 aktívnych látok). Veľkou výhodou je, že L-karnitín je najúčinnejší prírodný „spaľovač“ tukových nezdravých buniek v organizme.

Najväčšou výhodou tejto látky v tele je, že viaže na seba mastné kyseliny, ktoré sa nachádzajú v tukoch, zároveň ich transformuje do takzvaných mitochondrií (drobného telieska v cytoplazme) buniek, z ktorých sa následne vytvára energia.

Vitamín B6 a Zinok

Vitamín B6 (takzvaný pyridoxín) je vitamín z cenenej skupiny vitamínov B, ktoré sú veľmi dôležité a prospešné pre ľudské telo.

Jeho hlavná výhoda spočíva v tom, že podporuje stavbu kostry tela, podporuje bdelosť a čulosť, znižuje vyčerpanie a únavu.

Zároveň dostatok vitamínu B6 v organizme zlepšuje celú funkčnosť nervovej sústavy a obranyschopnosti. Poslednou prospešnou látkou výživového prípravku je stopový prvok Zinok.

Ten sa nachádza v ľudskom tele vo veľmi malom množstve, takže je potrebné jeho množstvo pravidelne dopĺňať, pretože ide o veľmi potrebný stopový prvok pre bezproblémové fungovanie organizmu.

Zinok priaznivo vplýva na obranyschopnosť (zvyšuje odolnosť tela voči vírusových a infekčných ochoreniam). Tiež zlepšuje a zrýchľuje hojenie poranení, eliminuje vytváranie ekzémov a zápalových ochorení.

Pomáha znížiť vysoký cholesterol, zmierňuje tiež príznaky lámania nechtov, podporuje rast vlasov a tiež priaznivo vplýva na celú nervovú sústavu.

A to nie je ani zďaleka všetko. Stopový prvok zinok je po železe druhým najviac zastúpeným prvkom v tele a preto je aj veľmi dôležitým pre dobré fungovanie všetkých funkcií a orgánov.

Súčasťou prípravku je aj stearan horečnatý (protihrudkujúca zložka). Výživový prípravok neobsahuje lepok.   

TIP
menactive jedno balenie na testosteron
MenActive
MenActive svojím zložením podporuje testosterón, a tým zlepšuje sexuálny život a mnoho iného. Odporúčame zakúpiť ho priamo od výrobcu. Dostanete tak zaručene najnižšiu cenu.

Dávkovanie a užívanie

  • Výrobca odporúča užívať 1 kapsulu 1-krát až 2-krát počas dňa
  • Kapsulu (y) je potrebné zapiť potrebným množstvom tekutín a užiť ich v celosti a súčasne (ak sa užívajú 2 tablety)
  • Pred začiatkom užívania je potrebné si pozorne prečítať príbalový leták, prípadne sa poradiť so svojím lekárom na možné kontraindikácie
  • Nemožno prekračovať odporúčanú dennú dávku

Cena prípravku MenActive

Do recenzie bol použitý produkt MenActive Advance 60 kapsúl.

Výživový doplnok je možné zakúpiť v cene od 12,76 € (v čase písania tejto recenzie 23.4. 2018 podľa portálu heureka.sk).

Avšak výrobca ho ponúka za cenu 11,99€.

Pri užívaní prípravku v množstve 1 kapsula vydrží balenie na 2 mesiace, pri 2 kapsliach na 1 mesiac.

Ak prepočítame cenu na 1 kapsulu (dennú dávku), tá vychádza pri uvádzanej cene 0,21 € (1 kapsula), respektíve 0,42 € (2 kapsuly).

CENA

menactive jedno balenie na testosteron

1 balenie
60 kapsúl
 Pri 2 baleniach DOPRAVA ZDARMA

od 11,99€

Upozornenie


MenActive je komplexný prírodný výživový doplnok.

Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky! Prípravok nie je vhodný ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy.

Výrobca neodporúča prekračovať odporúčanú dennú dávku. Skladovať treba na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote do 25 °C. Skôr ako začnete užívať prípravok si pozorne prečítajte príbalový leták a tiež sa poraďte so svojím lekárom.

Hodnotenie zákazníkov


Pozrite si aj MenActive recenzie od ďalších ľudí.

 

Výhody a nevýhody


Výhody
  • Pomáha rastu svalov, vlasov
  • Spĺňa svoj účel
  • Zlepšuje chuť na sex
  • Znižuje únavu a vyčerpanosť
Nevýhody
  • Vyššia cena
  • Menej známy produkt

Pri písaní tejto recenzie som si uvedomil, že ani ja nebudem večne mladý a nebudem mať vždy toľko testosterónu, ako za mladých čias.

Je to už raz tak. Aj muži starnú a aj muži môžu byť „v prechode“ (nielen naše nežnejšie polovičky). Síce mňa osobne to čaká až o niekoľko desiatok rokov, no je dobré na to myslieť už dnes.

Pokiaľ ste vy vo vyššom veku a máte pocit, že už to s testosterónom, s hormónmi a v intímnej oblasti nie je to pravé, je tu výživový doplnok na podporu tvorby testosterónu, hormónov a ďalších priaznivých účinkov s tým spojených.

Produkt môžem v celkovom ponímaní hodnotiť pozitívne, teda na základe dostupných internetových recenzií.

Muži, ktorí užili tento prípravok ho hodnotili dobre a postrehli zmenu pri jeho užívaní. Uvádzajú, že čím skôr treba začať s užívaním prípravku (už od prvotných dní, kedy začínate pociťovať úbytok mužskej pohlavnej látky – väčšinou už pod 30.-tom veku života).

Kvitujú tiež prírodné zloženie prípravku a celkové účinky látok obsiahnutých v ňom (aj na rast svalovej hmoty). To, že príroda lieči a pomáha, o tom nepochybuje nikto.

Netreba sa teda báť skúsiť pomocníka na ceste za lepším nielen osobným, ale aj intímnym životom vo vyššom veku.

Vek predsa nemôže byť prekážkou za splnením si svojich snov – snov byť silným, energickým, plodným mužom v každom veku. 60 kapsúl za necelých 13 € vám v tom môže veľmi účinne pomôcť.

Chcem to vyskúšať!
menactive jedno balenie na testosteron
MenActive
MenActive svojím zložením podporuje testosterón, a tým zlepšuje sexuálny život a mnoho iného. Odporúčame zakúpiť ho priamo od výrobcu. Dostanete tak zaručene najnižšiu cenu.

3.9/5 - (15 hlasov)

Napísať odpoveď

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dávid
Dávid
Dávid je pravý športový nadšenec s hlbokým záujmom o atletiku a posilňovanie. Od malička behal a hral hokej, čo ho pripravilo na súčasné zameranie na MMA a box. Pravidelne cvičí v posilňovni, aby zlepšoval svoje výkony a udržiaval sa v kondícii. Je motivovaný k dosahovaniu vynikajúcich výsledkov v športe.

CHCEŠ BYŤ FIT? ZAČNI HNEĎ TERAZ!

Dostaň sa do formy pomocou našich zaujímavých článkov.

Raz za čas ti pošleme zhrnutie toho najnovšieho, čo sa udialo vo svete fitness. Taktiež ti budeme posielať zľavy, pomocou ktorých ušetríš nejaké tie €. Tie potom môžeš dať napríklad za vstup do posilky.