DomovŠportStreet workout a kalistenikaTabata pre začiatočníkov - Moderné cvičenie (VIDEO)

Tabata pre začiatočníkov – Moderné cvičenie (VIDEO)

Tabata. Hovorí ti to niečo? Ak nie, prečítaj si tento článok. Ide o metódu cvičenia, ktorá zažíva obrovský boom. V dnešnom článku si ukážeme konkrétne cviky a to, ako ich cvičiť.

Michal ti ukáže ako správne cvičiť tento pomerne nový spôsob cvičenia, ktorý si zaručene obľúbiš. Poďme sa na to pozrieť.

Michal:

Čauteee, Dnes tu máme jednoduchú tabatku pre začiatočníkov. V mojej mini YT dielničke sa teraz tvorilo niečo, vám pomôže nahradiť kardio a samozrejme naštartuje metabolizmus aby začal papať kalórie a ak ste úplný začiatočník tak dáte dobrý základ pevnému telu pomocou posilnenia svalov a spevnenia jadra. 🙂 Tu nie je o čom, jednoducho si zapni video a pozeraj či to dáš bez problémov… ak dáš, čo dúfam, tak si počkaj na niečo ťažšie a ver mi že onedlho to príde. 🙂 Ak si chceš začať budovať kondíciu tak táto tabata je stvorená pre teba! Ako často? 3-6 krát do týždňa, Kedy? Skús nalačno.

5/5 - (1 hlasov)

Napísať odpoveď

Please enter your comment!
Please enter your name here

Michal Barbier
Michal Barbier
Michal sa športu venuje profesionálne. Má na konte niekoľko úspechov. Je taktiež majstrom sveta vo fitness. Špecializuje sa hlavne na freerunning, street workout, kalisteniku a handbalancing. Založil Limitless Academy. L.A, kde organizuje tréningy parkouru, kalisteniky a freerunningu.

CHCEŠ BYŤ FIT? ZAČNI HNEĎ TERAZ!

Dostaň sa do formy pomocou našich zaujímavých článkov.

Raz za čas ti pošleme zhrnutie toho najnovšieho, čo sa udialo vo svete fitness. Taktiež ti budeme posielať zľavy, pomocou ktorých ušetríš nejaké tie €. Tie potom môžeš dať napríklad za vstup do posilky.